iOS 13.1 je ozbilјno ubrzao pokretanje aplikacija

iOS13.1

Пре пар дана Apple је објавио коначну верзију iOS-а 13.1 . Ажурирање се показало изузетно успешним - компанија је донела многа побољшања и исправила скоро све грешке које су примећене у издању верзије iOS 13.

Али то, како се испоставило, није све. Према корисницима портала Reddit, iOS 13.1 је учинио да сви подржани телефони постану бржи.

Како нам је Apple обећао, апликације су се почеле отварати много брже - а то је приметно и на програмима и  апликацијама трећих произвођача.

Али због чега је било могуће постићи оволико убрзање - чак и на старијим уређајима? Тајна је, у ствари, врло једноставна.

Чињеница је да Apple користи нови алгоритам компресије апликација у iOS 13 - захваљујући њему програми заузимају до 50% мање простора током инсталације и до 60% приликом ажурирања.

Све укупно, iOS 13.1 се може сигурно препоручити за инсталацију.  Једноставно нема тежих разлога за не инсталирање нове верзије.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)