Šta kažu beta testeri o novom iOS 13.2

iOS13

У протеклих неколико недеља  iOS 13 је  примио доста критика. Постојећа верзија управљачког софтвера садржи прилично грешака које нервирају кориснике. Чини се да ће iOS 13.2 поправити многе од ових грешака. У најмању руку, бета тестери говоре о iOS 13.2 искључиво на позитиван начин. Прикупили смо најновије критике о iOS 13.2 од програмера и учесника Apple-овог програма тестирања.

Да ли треба инсталирати iOS 13.2?

Погледали смо прегледе iOS 13.2 на Apple форуму, популарном Reddit-у, и бројне дискусије на Twitter-у. Опште мишљење корисника који су тестирали iOS 13.2 је да фирмвер заиста исправља многе грешке, побољшава перформансе и стабилност.

Популарни YouTube блогер EverythingApplePro такође позитивно реагује на iOS 13.2. Према његовим речима, нови фирмвер је најбољи међу свим верзијама iOS 13.

Важно је схватити да ће и у iOS 13.2, као и у било којем другом софтверу, остати неке грешке. То значи да ви, као и у претходним верзијама iOS-а 13, можете наићи на неки необичан квар или, на пример, апликацију која може да вам откаже. Овакви појединачни проблеми били су (и биће их) у свим верзијама iOS-а, то вреди упамтити.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)