iOS 13.3 značajno je povećao vreme rada svih iPhone uređaja

iOS13

Фирмваре iOS 13.3 објављен почетком ове недеље позитивно је утицао на трајање батерије iPhone-а. Повећање аутономије видљиво је на свим моделима iPhone-а, али највећи пораст трајања батерије догодио се на iPhone-у 7 и новијим телефонима.

Тестирање трајања батерије iPhone уређаја са оперативним системом iOS 13.3 и iOS 13.2.3 обавио је YouTube блогер iAppleBytes. Оцењивао је аутономију батерије различитих генерација iPhone-а користећи тест Geekbench 4.

Поређење је показало да је iOS 13.3 бољи у односу на iOS 13.2.3 у трајању батерије. Највише од свега, разлика је видљива на iPhone-у 7 и новијим моделима. Дакле, iPhone 7 са оперативним системом iOS 13.3 радио током тестирања 3 сата 53 минута, док је iOS 13.2.3 радио само 3 сата 14 минута. Ово је велика разлика. Сличан пораст трајања батерије догодио се на свим новијим iPhone моделима.

Само iPhone SE са системом iOS 13.3 показао је најгори резултат од iOS 13.2.3. Међутим, разлика у перформансама је само један минут, што се може приписати грешци.

Према рецензијама корисника који су међу првима инсталирали iOS 13.3, фирмвер може продужити трајање батерије iPhone-а. Неки корисници су пријавили повећање аутономије, док је други део рекао да је радно време одржавано на истом нивоу.

Da li сте ви инсталирали iOS 13.3 на свој iPhone и ако јесте какви су ваши утисци, оставите коментар.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)