Najomilјeniji model iPhone-a od strane korisnika

iPhone

Корисници Apple-ових паметних телефона са популарног сајта Reddit одабрали су свој омиљени модел iPhone-а.

Истраживање великих размера показало је да већина обожавалаца Apple технологије препознаје iPhone X као најбољи модел, 39% анкетираних корисника је прогласило најбољим Apple-овим паметним телефоном управо модел iPhone X. На другом месту са уделом од 5%, неочекивано се појавио компактни 4-инчни iPhone SE. Њих пет затворили су водећа места:

- iPhone X

- iPhone SE

- iPhone 11 Pro

- iPhone 11 Pro Max

- iPhone 11

Према бројним цурењима информација, Apple се припрема за издавање новог iPhone SE 2  смартфона у марту. Новост је да ће добити дизајн у стилу iPhone-a 8, екран од 4,7 инча, водећи А13 процесор, повећану количину РАМ-а и друге иновације. Очекује се да ће паметни телефон бити најјефтинији у линији iPhone-а. Цена iPhone SE 2 требало би да буде 399 долара.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)