Ne očekujte iPhone 12 u septembru

iPhone 12

Apple ће паметне телефоне из линије iPhone 12 објавити касније него иначе.

Компанија ће одложити најаву и пуштање нових производа барем у октобру због проблема са дизајном и производњом уређаја. Ово је објављено након изјаве извршног директора компаније Broadcom  партнера компаније Apple, Tan Hock.

Према Тану, „главни производ“ великог америчког произвођача смартфона ће се одложити, а приходи компаније Broadcom смањити, то ће се десити у трећем кварталу године. „Главни производ“ односи се на iPhone, пошто је Broadcom кључни провајдер Wi-Fi модула за Apple паметне телефоне. Поред тога, раније Тан је више пута говорио о Apple-у са овом формулацијом, а није имао право да каже име компаније.

Очекује се да ће презентација паметних телефона из линије iPhone 12 бити одржана у октобру. У исто време, почетак продаје нових модела iPhone-а може се одложити до новембра. То су раније известили представници инвестиционе банке Coven позивајући се на властите изворе.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)