iOSvsAndroid

Дакле, 2020. се ближи крају. Које бисмо паметне телефоне назвали најбољим у последњих 12 месеци? Хајдемо редом.

Најбољи iPhone 2020: iPhone 12

Основни iPhone 12 са екраном од 6,1 инча је најпродаванији Apple-ов паметни телефон који је лансира 2020. године. Много је јефтинији од iPhone 12 Pro , али има подједнако сјајан ОЛЕД екран и сјајне камере. Треба вам добар нови iPhone за (релативно) мало новца? Набавите верзију од 64 ГБ.

Најбољи Андроид паметни телефон 2020. године: Samsung Galaxy S20

Врхунски паметни телефон јужнокорејског технолошког гиганта Samsung Galaxy S20 је све што бисте могли да пожелите од модерних Андроид уређаја 2020. године. Има невероватне камере, велику батерију и модеран дизајн. Такође има један од најбољих екрана било ког паметног телефона на тржишту.

Најбољи паметни телефон средње класе године: Samsung Galaxy S20 FE

За 65 хиљада динара ово је савршен модел. Готово је подједнако добар као Samsung Galaxy S20, али кошта много мање. Дуго држи батерију, добро слика и има невероватан екран.

Најбољи компактни паметни телефон 2020. године: iPhone 12 mini

Да ли вам треба компактан паметни телефон са модерним хардвером? Испада да нема много избора. Данас се компактни паметни телефони готово никада не праве. Једини избор је iPhone 12 mini са екраном дијагонале 5,4 инча. Само прво га ставите у руку, пробајте.

Најповољнији паметни телефон године: iPhone SE

Имате нешто мањи буџет а требате добар паметни телефон? Узмите 2020 iPhone SE. Нећете пронаћи бољи паметни телефон за износ од око 35 хиљада динара. Има моћно пуњење, кул камеру, а добиће и нове верзије iOS-а сигурно још пет година.

 

 

          О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона. Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године, од 2011 уредник, власник истог.