iPhone12

Капацитет батерије iPhone 12 и iPhone 12 Pro је познат као мањи од iPhone 11 и iPhone 11 Pro. Унутар нових iPhone налази се само 2815 mAh батерија.

И, иако сам Apple тврди да је аутономија iPhone 12 на нивоу прошлогодишњих уређаја, тестови сугеришу другачије.

Паметни телефони се посебно брзо истроше ако их користите за репродукцију.

Према модерним захтевним пројектима (попут Call of Duty: Mobile или Minecraft), према речима стручњака PhoneArena, iPhone 12 и iPhone 12 Pro остају без батерије за 3 сата и 1 минут. Поређења ради, iPhone 11 је трајао 7 сати и 37 минута, а iPhone 11 Pro - 6 сати и 38 минута. Чак се и iPhone SE (2020) показао боље у играма - има резултат од 4 сата и 59 минута.

Што се тиче водећих модела на Андроиду, они су далеко испред нових iPhone-а - вођа рејтинга Xiaomi Mi 10 Pro, на пример, радио је 10 сати.

Занимљиво је да су приликом прегледа страница у прегледачу резултати нових iPhoneа много бољи. Дакле ако сте играч, просудите сами:

Није ово уређај за игре.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

          О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта        ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)