EarPods

Према бројним гласинама, Apple је одлучио да напусти EarPods које су долазиле са уређајем како би смањио трошкове паметног телефона.

Након изласка бета верзије iOS 14.2, ове гласине су потврђене, јер iOS софтвер каже да није одговоран за емитовање радио фреквенције. „Подешавања“ садрже упозорења за корисника о начину коришћења уређаја и додатне опреме која се испоручује уз њега.

Међутим, након објављивања новог ажурирања, у овим упозорењима се не помиње додатна опрема. Гласине кажу да ће слушалице бити уклоњене не само из iPhone 12 комплета, већ и из iPhone SE. Недавно представљени Apple Watch Series 6 и Apple Watch SE продају се без пуњача у кутији, само са УСБ каблом. Компанија је у септембарској презентацији рекла да је ово начин заштите животне средине, нагласивши да већина корисника већ има компатибилни пуњач.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)