iPhone13

Извори јапанског ресурса MacOtakara открили су детаље о предстојећем iPhone-у 13. Кинески добављачи тврде да ће новина позајмити изглед iPhone-а 12. Очекује се да ће промене бити минималне.

Apple планира да објави четири модела iPhone-а 13. Њихова висина и ширина остаће на нивоу iPhone-а 12. Али дебљина ће се повећати за 0,26 мм.

Још једно цурење тиче се задњих камера. Apple жели да их сакрије испод плоче сафирног кристала. Радознао сам да видим крајњи резултат.

Као што смо раније писали, нема наде за побољшање сочива. Apple ће највише учинити да обезбеди 7П оптику за сваки модул, укључујући телефото. Неће доћи до већих промена док iPhone 15 не буде издат.

Али рез за TrueDepth ће се смањити. Затварач iPhone 13 уређаја биће тањи (исте дужине). Плус LiDAR ће се појавити не само у верзијама са префиксом Про. Колико су гласине тачне, сазнаћемо у септембру ове године.

 

 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона. Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године, од 2011 уредник, власник истог.