AirPods Pro

Стручњаци компаније iFixit раставили су AirPods Pro бежичне слушалице и дошли до разочаравајућег закључка, нове слушалице подједнако су непожељне за рад као и претходни модели - AirPods и AirPods 2. Да би олакшали дизајн, Apple и даље користи много лепка.

Ипак, захваљујући iFixit-у, сада знамо како слушалице изгледају изнутра које коштају $250 док код нас сигурно и $350.

Једино што је овде лако заменити су силиконске облоге. Сваки кошта 4 долара. Подсетимо да стандардни сет нових слушалица укључује 3 пара облога одједном. Али, ако им се нешто догоди, куповина нових неће коштати пуно. Међутим неће бити могуће користити облоге трећих произвођача због посебног качења.

Унутар растављеног AirPods Pro стручњаци су пронашли округлу батерију, сличну оној инсталираној у Samsung Galaxy Buds. Међутим, корејску батерију је лако заменити, док је то готово немогуће учинити са Apple слушалицама - она ​​је чврсто лемљена за контакте. Пажљиво уклањање батерије није могуће урадити, можете је само почупати или пресећи.

Дакле, ако напон батерије нестане, угаси се, корисници ће морати потпуно да замене слушалице. У САД-у траже 89 долара за комад, али ако одједном батерије стану у оба AirPod-а, морате да припремите чак 178 долара ... Код нас ће (ако то буде уопште могуће) вероватно бити много скупље.

Као резултат, поправка AirPods Pro-а, које су углавном добиле похвале блогера и обичних корисника, оцењене су са 0 бодова од могућих 10 бодова. Можете их раставити, али не и поново саставити.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)