iPhone12Pro

Taiwan Economic Daily пише да је потражња за ајфонима у 2020. години била много већа него што су аналитичари очекивали. Нажалост, нових паметних телефона из Apple-а неће бити довољнo. Добављачи компоненти једноставно не постижу.

Експерти су уверени да ће се проблем наставити до другог квартала следеће године. До тада би пандемија корона вируса могла да буде готова и произвођачи делова ће бити у пуном капацитету.

Најугроженији у овом случају је iPhone 12 Pro. На пример, ако поручите данас потпуно нови премијум iPhone, мораћете да сачекате око месец дана.

Ту је и iPhone 12 Pro Max који је такође веома популаран. Међутим, потражња за iPhone 12 и iPhone 12 мини је била мања од очекиване.

 

 

          О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта        ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)