Svemir Svemir Sarčević

WonderCube

WonderCube - kompaktna kocka sa dužinom ivica od - jednog inča ili 25.4 mm. Čini se da na tako malom obimu ne može da bude mnogo korisnih stvari, ali ne i za entuzijaste koji su uspeli da postave čitav niz korisnih dodataka za iPhone i Android smartphone. Rezultat je bio neka vrsta "švajcarskog vojnog noža" za štrebera, koji se sastoji od osam instrumenata.

WonderCube se može koristiti kao kabla za sinhronizaciju i punjenje vašeg iPhone ili Android-smart telefona (postoji i model sa ugrađenim Lightning i micro-USB), eksterni disk (postoji slot za microSD kartice do 64 GB), podmetač (postavlјen na niz mikro-suction cups), baterijska lampa, pa čak i eksterna baterija. Verovatno se većina pita gde je poslednja tačka, kocka je veoma mala da se u njoj nalazi baterija? Postoji konektor za 9 volti bateriju, koja će napajati vaš smartphone, dovoljno dugo da završite započetu operaciju.

Ne verujete? Pogledajte video u nastavku:

Prodaja i isporuka ove magične kocke WonderCube počinje u avgustu 2015. Ako kojim slučajem želite da se sada prijavite, to možete ispod na linku u slici.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

O Autoru...

Svemir

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)