AppleTV

YouTube планира да престане да подржава своју апликацију YouTube на трећој генерацији Apple TV модела, где је YouTube одавно доступан као опција канала.

Од почетка марта, апликација YouTube више неће бити доступна на „Apple TV“ (3. генерација). И даље можете да гледате YouTube на „Apple ТВ“ 4К, „Apple TV“ HD, iPhone или iPad . Помоћу AirPlay-а можете да стримујете YouTube са iOS уређаја на било који „Apple ТВ“ (3. генерација или новије).

Власници ‌Apple TV‌ треће генерације више неће моћи да гледају YouTube директно на ‌Apple TV‌ након што апликација престане да функционише, али YouTube садржај се може гледати на ‌Apple TV‌ са ‌iPhone‌ или iPad‌, методом која је мање погодна.

Ово укидање применљиво је само на трећу генерацију Apple TV-а, јер је YouTube престао да подржава другу генерацију модела „Apple TV“ још 2015. године. На моделе „Apple TV“ четврте и пете генерације то не утиче јер ови модели имају приступ tvOS App Store , који није доступан на „Apple TV“ треће генерације.

 

 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона. Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године, од 2011 уредник, власник истог.