Kako popraviti "Home" dugme na vašem iPhoneu [VIDEO]

trikovi

Ako ste vlasnik iPhonea, možda ste među onim korisnicima koji imaju malih problema s glavnim “Home” dugmetom koji ponekad neće slušati naše naredbe.

Home dugme je ujedno i jedan najčešće korišćen deo pa ne čudi da se korisnici žale na njegovu neposlušnost. Appleov iPhone 4 i 4S čest su primer problema sa ovim dugmetom, za koji postoji nekoliko metoda koje možete isprobati pre nego što ga sami rastavite - i možda nikad ne sastavite.

Cnet je objavio odličan video sa nekoliko saveta šta napraviti kada vaše dugme prestane slušati, a vaš telefon više nije pod garancijom. Neke od metoda su lako izvodljive, neke malo teže, ali sve u svemu valja pokušati.

Dakle, pogledajte video, pripremite sve što vam treba za ovaj eksperiment i pokušajte opraviti vaše “Home” dugme na iPhoneu.

 

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Svemir

 

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)