Apple predstavio alat za odjavu iMessage, čak i ako nemate više iPhone

trikovi

Apple je dodao internet stranici za odjavu i isklјučivanje iMessage za korisnike koji su prešla sa iPhone-a na Android uređaj ili neki drugi smartphone. Novi web alat dolazi nakon što se Apple suočio sa tužbama Android korisnika koji imaju neisporučene tekstualne poruke drugih korisnika iPhone, iPad i iPod Touch koji i dalјe koriste iMessage.

Za one koji su prešli na drugi smartphone i ne poseduju iPhone, sajt pruža polјe gde možete da unesete svoj broj telefona, primite kod za potvrdu i podesite dugme da je iMessage isklјučen. Apple takođe daje uputstva o tome kako da odjavite i isklјučite iMessage ako još uvek imate iPhone.

Korak-po-korak uputstva za one koji još uvek imaju iPhone su:

  • prebacite vašu SIM karticu na iPhone,
  • otvorite podešavanja,
  • dodirnite na poruke i isklјučite iMessage pomoću prekidača.

 

NAPOMENA:

Srbije nema na spisku ponuđenih zemalja, zato odjavu iMessage odradite putem iPhone-a pre nego prestanete da ga koristite!

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...

Svemir

Svemir Sarčević, legenda, ekipi sajta priključio se odmah po osnivanju davne 2009 i od tada je sa nama. Čovek koji iza sebe ima titulu internacionalnog rukometnog trenera pa i pored tih obaveza veliki je zaljubljenik Apple iUređaja i tu ljubav i iskustvo deli sa nama. :-)