Rešenje ako ste postavlјanjem datuma 1. januar 1970. godine „Brick-ovali“ svoj uređaj!

iphone

Пре два дана на интернету се појавио видео снимак и текст упозорења да постављањем датума 01.01.1970. на свом иУређају, претварате исти у „циглу“ (Brick) и уређај постаје неупотребљив.

За све ово, потребно је искључити аутоматско подешавање времена и ручно подесите датум 1. јануара, 1970. године што је око пола минута посла и може претворити сваки иПхоне са 64-битним процесором ( А7, А8, А8X, А9, А9X ), или иПад, у "циглу".

Наравно, многи од вас ће желети да провере ову вест на својим уређајима, са резултатом да свет добије неколико хиљада "цигли" више. НЕ РАДИТИ ОВО!!! Неће помоћи ништа - ни улазак у ДФУ мод или режим опоравка. Само физичка поправка. Наравно ово је била вест до данас, појавило се решење, АЛИ ИПАК ПРЕПОРУКА НЕ РАДИТЕ ОВО!!!

https://www.youtube.com/watch?v=fY-ahR1R6IE

Решење за поврат уређаја у живот је можда било и једноставно (али искуство није). Неопходно је да се у потпуности испразнити уређај, који неће имати никакву енергију, да се једноставно сам угаси.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)