Napravite okrugle foldere na iPhone, bez jailbreka

O folder 4

Jailbreak није потребан.

Андроид корисници могу лако променити иконице апликација, примењујући различите теме, ми са иОС, то је нека друга прича, ми морамо да се довијамо.

Данас ће вам рећи како да направите округли фолдер на било ком мобилном Apple уређају, који има фирмваре иОС 9.3+ .

O folder 1

1. Пре било какве манипулације нужно је да отворите ставку Settings -> General -> Accessibility -> Increase Contrast i онемогућити Контраст Снижавања (Reduce Transparancy = Off). * Без овога трик неће радити. 

O folder 2

2. На iPhone/iPad, отворите сајт imgur.comи одаберите једну од омиљених позадину. Задржите прст на слици и у поп-aп менија тапните Сачувати слику

O folder 3

3. Отворите Фотографије и изаберите Направи позадину

O folder 4

4. Будите сигурни да подесите опцију за Screen Saver на Still и кликните на Install -> Display "Home". 

O folder 5

5. Повратак на Деск и фолдери ће бити округли. 

* Напомена: Ако неке од фасцикли не мењају облик кликните на њих и задржите прст. Покрените режим уређивања (иконе почињу да се тресу), померите фолдере у било коју тачку на екрану док не промени облик. 

https://www.youtube.com/watch?v=kXUJIvDl2F4

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)