Apple će vas naučiti kako da koristite Apple Music

music

Епл нас ретко задовољава са видео упутствима и саветима, где говори о особинама одређене иновације. Они у Cupertinu воле кратке али привлачне рекламе, где је пожељно учешће гостујућих звезда као што су Драке и Таилор Свифт. Али овај пут, маркетиншки стручњаци компаније одлучили су другачије. Према њима, апликација Епл музика у иОС 10 заслужује да буде изузетак, а самим тим су у видеу објаснили како треба да користимо нашу музичку апликацију.

Представљени видео показује како једноставно и лако можете да слушате музику, у измењеном интерфејсу – функционалном и ненаметљивом. Захваљујући томе избор жељених композиција ће бити бржи и природнији. Такође, ажурирани су и делови као што су "For You", "Радио" и "Тражи".

https://www.youtube.com/watch?v=P25v--BKEXQ

  

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)