Šta je Apple ID

AppleID

Ако не знате шта је Apple ID, сазнајте у наставку.

Apple ID омогућава приступ iTunes продавници, апликацијама за чување, iBooks продавници, Apple продавници на мрежи, iCloud, као и другим услугама Apple. Састоји се од е-маил адресе (на пример, vašОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) и лозинке. За више информација о вашем налогу или о томе како да креирате нови, идите на веб страницу Аппле ИД.

Све набавке у продавници су повезане са вашим налогом - Apple ИД и он није преносив на други Apple ID налоге, такође није могуће мењати ни земљу коју сте изабрали приликом креирања Apple ID. То значи да добро размислите коју државу ће те да ставите у налог, јер за сада Србија није у понуди (а када ће то се не зна, можда 2025 када уђемо у ЕУ).

Ако сте куповали нешто на iPad, iPhone или Mac рачунару, пријавите се користећи исти Apple ID налог да би видели све своје набавке у продавници на свом Мак-у или ПЦ. Ако је ажурирање доступно за куповину у продавници, пријавите се са својим Apple ID налог да бисте преузели исправке.

Нешто детаљнији приказ за шта се све користи Apple ID можете погледати на следећој веб страници.

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima!

RedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It