Kako „mudro“ da koristite režim „Ne Uznemiravaj“

trikovi i saveti

Већина iPhone власника (па и ја :-) ужива у опцији „Не Узнемиравај (Do Not Disturb)“, режим који је обично активиран ноћу или ако сте на послу, неки битан састанак. Ова опција блокира све долазне позиве, али то може да доведе до пропуста позива од важног претплатника: на пример, у случају опасности или нечега хитног. У овом случају, Apple је направио приступ кроз опцију „Изабрани (Favorites)“, али ако сте заборавили да некога укључите у ову групу претплатника онда он неће моћи да вас контактира ако сте у режиму „Не Узнемиравај“.

Али у iOS 10 се појавила још једна могућност, помоћ које увек дозвољава неком одређеном контакту да вас контактира и ако је укључен режим „Не узнемиравај“. Како, лако:

- отворите било који контакт који је вама битан

- одаберите секцију „Звоно (Ringtione)“

- активирајте „On“ опцију „Emergency Bypass

https://www.youtube.com/watch?v=G0t7x3-k0Rc

Након тога моћи ћете да чујете звук и вибрације обавештења од контакта, чак и ако је не узнемиравај функција активирана.

 

 

Допада ти се чланак? Лајкуј га или га подели са пријатељима! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 (једини) власник (уредник) истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)