Vaš iPhone će vam reći kada vam treba zamena baterije

baterija

Сазнајте шта учинити када видите обавештење: "Батерији iPhone-а је можда потребан сервис".

На iPhone-у који покреће iOS 10.2.1 или новији, ово обавештење може да се појави у Подешавања > Батерија (Settings > Battery): "Батерији iPhone-а је можда потребан сервис".

ios10-iphone6-settings-battery-service

Зашто се јавља ово обавештење?

Коришћењем дијагностике у иОС-у открили смо да би можда батерија на вашем iPhone-у требала бити замењена. Када се батерија приближи крају свог животног века, смањује се количина пуњења и могућност обезбеђивања снаге. Као резултат тога, можда ће требати пунити батерију све чешће, а iPhone може доживети неочекивано гашење.

Није реч о сигурносном проблему, већ само опција да вас обавести да би можда требало да замените батерију. Можете наставити да користите iPhone док не проверите батерију.

Постоје различити фактори који могу утицати на перформансе и животни век батерије вашег уређаја, укључујући број циклуса пуњења, старост ваше батерије и излагање екстремним топлотним или хладним условима. Сазнајте више о максималном трајању батерије и животном веку.

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

Google BookmarksRedditRSS FeedPinterest
О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)