Tražite određenu fotografiju / video na vašem iPhone uređaju? Apple video vam pokazuje najlakši način da ga pronađete

Photo

Требате пронаћи одређену фотографију коју сте снимили са Apple iPhone уређајем? То би могао да буде обесхрабрујући задатак у зависности од тога колико често сте користили ваш iPhone/iPad за снимање слика. Могли бисте завршити скроловањем кроз стотине фотографија у потрази за иглом у пласту сена. Постоји боље решење. Apple је јуче објавио видео туториал који показује корисницима iPhone-а како могу да траже одређену слику коју је направио уређај.

 

 

Ово је процес у два корака који започиње с отварањем апликације Фотографије и додиром на претраживање. То оставља само један додатни корак. Потражите име особе или нешто. На пример, у видео снимку, Apple тражи фотографије које садрже наочаре за сунце или тражи слике које укључују воће. У том процесу ће се појавити и видео записи који садрже оно што тражите.

„Претраживање је моћан начин да брзо пронађете све врсте тема на фотографијама и видео снимцима по имену.“ - Apple

Apple је поставио страницу под називом Како сликати на iPhone-у која даје корисне савете о разним темама везаним за фотографију. На пример, ако имате било каква друга питања у вези снимања фотографија или видео записа са вашим iPhone уређајем, кликните овде .

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)