AppleID

Познато је да лозинке имају страшну тенденцију да буду заборављене или изгубљене. Међутим, опоравак изгубљене или заборављене лозинке за Apple ID није тежи него код било које друге мрежне услуге, ми ћемо вам показати како да то учините у овом приручнику.

Да бисте повратили лозинку за Apple ID, идите на ову страницу на веб локацији Apple. Лозинка се може ресетовати, али за то вам је потребан приступ сандучету е-поште на које је регистрован Apple ID.

Адреса е-поште се користи као пријава за Apple ID.

Ако се не сећате е-адресе на коју је регистрован Apple ID (то јест, не сећате се самог Apple ID-а), онда користите ову страницу.

Ако је ваш Apple ID био заштићен верификацијом у 2 корака, од вас ће се затражити да унесете свој број телефона. Онај која је наведена као поуздан телефон.

 

 

          О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта        ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)