Photo

Требате пронаћи одређену фотографију коју сте снимили са Apple iPhone уређајем? То би могао да буде обесхрабрујући задатак у зависности од тога колико често сте користили ваш iPhone/iPad за снимање слика. Могли бисте завршити скроловањем кроз стотине фотографија у потрази за иглом у пласту сена. Постоји боље решење. Apple је јуче објавио видео туториал који показује корисницима iPhone-а како могу да траже одређену слику коју је направио уређај.

 

 

Ово је процес у два корака који започиње с отварањем апликације Фотографије и додиром на претраживање. То оставља само један додатни корак. Потражите име особе или нешто. На пример, у видео снимку, Apple тражи фотографије које садрже наочаре за сунце или тражи слике које укључују воће. У том процесу ће се појавити и видео записи који садрже оно што тражите.

„Претраживање је моћан начин да брзо пронађете све врсте тема на фотографијама и видео снимцима по имену.“ - Apple

Apple је поставио страницу под називом Како сликати на iPhone-у која даје корисне савете о разним темама везаним за фотографију. На пример, ако имате било каква друга питања у вези снимања фотографија или видео записа са вашим iPhone уређајем, кликните овде .

 

Допада ти се чланак? Лајкуј или подели са пријатељима! 

О Аутору...


Goran

Горан је постао заљубљеник Епл иУређаја 2007 куповином аЈфона прве генерације. Од тада редовно прати сва дешавања везана за Епл, као и то да није пропустио ни једну верзију аЈфона (стиже нова генерација). Један је од оснивача блога ајфон.рс 2009 године а од 2011 уредник, власник истог. Шта ради у слободно време? Ужива у Епл иУређајима. :)