Recenzija: AnyFont aplikacija koja vam treba (Review)

Većina vas se sigurno susrela sa problemom da Pages ima ograničen font, i baš onaj koji vama treba, recimo Calibri nema. Naravno ako imate JB uredjaj onda imate i rešenja, ali šta sa nama koji nemamo ili nećemo da JB iUredjaj, tu je AnyFont. Aplikacija koja je dodala veliku prenost iPadu - iPhone, ova aplikacija Vam omogućava da ubacite custom fontrove .ttf .otf ekstenzija i da ih kasnije koristite u aplikacijama za obradu teksta.

Sve što je potrebno jeste preuzeti aplikaciju, preko safari ili preko iTunes file sharinga ubaciti fontove u aplikaciju, zatim iz aplikacije izabrati fontove i "instalirati" ih u sistem. Sama instalacija se vrši kreiranjem profila, za koji će Vam se tražiti lock password, i Vaše je onda samo da izaberete install. Sledeći korak je korišćenje fonta iz izabrane aplikacije: Pages/Keynote... Ili bilo koji program za obradu teksta. Sve što treba uraditi jeste izabrati instalirani font i to je to.

Naravno tu su i Emoticons, ne verujete?  Pogledajte sliku ispod.

Pogledajte ovo video upustvo i verujte, biće vam sve jasno.

Prednsoti:

  • Ne zauzima memoriju,
  • brza,
  • jedna od potrebnijih

Mane

  • nema.

Preporučujem aplikaciju svim korisnicima iPhone-iPad, a prvenstveno onima koji se bave obradom teksta, i kucanjem velikih sadržaja.

Ocena:

AnyFont ico

$1.99
Category: Utilities
Updated: Mar 20, 2014
Version: 1.1
Size: 1.6 MB
Languages: English, German
Seller: Florian Schimanke
© Florian Schimanke

Compatibility: Requires iOS 7.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It

 

O Autoru...


JovanJovan Lukić,
mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)