Recenzija: iMazing 2 za Mac i PC korisnike [review]

imazing_1

iMazing 2 је велики корак напред за управљање уређајима који користе iOS програм, зато што корисницима омогућава једноставан рад са Apple уређајима и најважније уређај не мора да буде џаилбрекован.

iMazing 2 је број један софтвер за пренос и чување музике, порука и података из било којег iOS уређаја са рачунаром. Програм ради са свим iPhone, iPad и iPod моделе на Mac и PC рачунарима. Са iMazing 2, DigiDNA уводи сигурнији начин за прављење резервним копијама. Резервне копије се аутоматски архивирају, тако да су дигиталне успомене безбедне и могу се прегледати у само неколико потеза. Укратко можемо слободно рећи да је ово побољшана верзија iTunes. На ревизију смо добили нову 2.2.1 верзију која у себи има и неке новине, али хајде да кренемо редом.

Основне функције

iMazing 2 је креиран као алтернатива iTunes, тако да људи могу слободно управљати датотекама како музичким тако и датотекама самог iPhone, iPad или iPod. Софтвер сада Mac и PC корисницима омогућава да превазиђу могућности iTunes-а и преузму контролу над својим мобилним уређајима. У наставку описаћемо (део онога) шта можете са iMazing 2 да урадите.

Од старог iPhone на нови

Сада можете лако да копирате садржај било којег старог iPhone или iPad на нови уређај. Корисници могу да одаберу који податке и апликације желе да сачувају и преносу на нови уређај и ово је идеална прилика да набавите овај одличан програм, јер подсећамо вас да нови iOS 10.3 долази на новој платформи APFS која није компатибилна са садашњом HFS+, а о томе смо писали овде на сајту.

Сигурносне резервне копије на било који Mac или PC

Било који iOS уређај може направити резервну копију преко Wi-Fi или USB. Резервне копије можете прегледати и уредити пре него урадите ресторе.

imazing_2

 

 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It