Testirali smo: Momo Design COVER [review]

Momo Design je vrlo popularan italijanski brend medju motociklistima, kao i ostalim poštovaocima ove firme. Momo Design ima poseban asortiman za skutere, kacige, moto opremu i aksesore. Jedan od najpoznatijih limited edition skutera jeste Yamaha X-Max Momo editio.

Na review smo dobili futrolu Momo Design COVER for iPhone 4/4S Soft Touch, sama futrola je uradjena od kvalitetnog PVC materijala, sa grip(gumom) sa strane i pozadi.

momo momo futrola

Ono što nas je privuklo kod ove futrole jesu njene dimenzije, samom iPhone dodaje oko 0.35 mm što je veoma velika prednost.

momo case

Sama futrola kada se stavi na iPhone, upada u ležište i ne postoje šanse da se izvuče. Ova futrola pored izgleda, koji je verujte mi savršen ima i grip, tojest mat gumu nanešenu na plastiku koja onemogućava da iPhone isklizne iz ruke.

momo design

Isti princip se koristi kod raznih iPhone držača za automobil, zid, sto... Ono što razlikuje ovu futrolu od drugih futrola sa gripom jesu utisnuta 3D slova Momo Design na poledjini. Ono što bi nekima nedostajalo je otvor kod Apple logoa, ali sama futrola je odradjena do perfekcije, tako da mi taj otvor po mom mišljenji bio preterivanje.

momo cover

 

Prednosti:

  • Odličan dizajn,
  • kvalitetan grip,
  • pristupačna cena,
  • dimenzije

 

Mane:

  • Nema

 

Ocena:


 

Proizvodjač: Momo Design S.r.l. Italia

www.momodesign.com

Model: momohciphone4bk

Boja: Crna, Bela

Kompabitilna: iPhone 4, iPhone 4S

Cena: 30$

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

 

O Autoru...Jovan Lukić,
mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)