Recenzija: Macally Smartmate 3C (review)

Macally

Zaštitna futrola za novi iPad (3rd/4th generacija).

Verovatno se pitate zašto pored mnoštva raznovrsnih futrola, case, mi radimo ovu jednostavnu,  providnu futrolu. Zato što je ovaj case izuzetno tanak, providan i neverovatno dobro leži uz iPad 4 generacije. Zašto sam napomenuo da izuzetno lež uz iPad 4 obljasniću nešto kasnije, a za početak pogledajte karakteristike ovog case. 

Karakteristike

• Specijalno dizajniran da dopuni Apple SmartCover

• sigurno zaklјučava magnetni nosač od SmartCover da ga spreči da se odvoji od iPad

• Jako-plastičnog kućište za maksimalnu zaštitu i savršeno se uklapa

• jednostavan i siguran Snap-on dizajn

• neklizajuća površina za sigurno držanje

• otvori za sve veze i kontrolnu dugmad

Na prvi pogled ne razlikuje se mnogo od ostalih, ali kada se malo bolje pogleda, zagleda, case je izuzetno tanak, tako da na samom iUredjaju skoro da se i ne primećuje. Providan je još jedna prednos, vide se ledja iUredjaja sa jednom velikom crnom jabukom.

Ono što je za pohvalu je da svaki otvor na case savršeno se uklapa sa otvorima za komande i priključke.

Ono što hoću da pohvalim i naglasim je detalj otvora za zvučnik, fantastično rešenje. Mesto za zvučnik nije prosto ostavljeno kao otvor, nego je izliven na gore, tako da prilikom reprodukcije zvuk ne ide u stranu nego pravo ka vama, tako da je zvuk usmeren prema vašem licu.

Da opšemo još jedan detalj, to je mesto gde se kači smart cover, veoma dobro rešenje. Na case se nalazi izliven deo koji je kao osigurač da se magnetni deo smart cover-a ne može odvojiti dok se ne skine Macally case.

Na kraju kako i sleduje, naši utisci kao i mane, prednosti ovog proizvoda.

Prednosti:

  • Izuzrtno tanak,
  • Providan,
  • Odlično leži uz iUredjaj

Mane:

  • Za sada ih nema

Naša ocena za ovaj proizvod je:

    

Kao i za predhodne proizvode, na žalost ni ovaj se nema gde da se kupi kod nas, ali zato možete kontaktirati Macally ili nas ako ste zainteresovani da kupite ovaj case.

Macally

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It

 

O Autoru...


GoranGoran
je postao zaljubljenik Apple iUređaja 2007 kupovinom iPhona prve generacije. Od tada redovno prati sva dešavanja vezana za Apple, kao i to da nije propustio ni jednu verziju iPhona (stiže nova generacija). Jedan je od osnivača bloga ajfon.rs 2009 godine a od 2011 vlasnik (urednik) istog. Šta radi u slobodno vreme? Uživa u Apple iUređajima. :)