Recenzija: Rhino Shield (review)

 

Na test recenziju smo dobili najnoviju foliju za display na tržištu - Rhino Shield.

Ova folija po rečima kreatora je jedna od najizdržljivijih folija, i takodje veoma tanka sa obzirom kakvu funkciju ima.

Malo je duže vremena prošlo od kad smo dobili ovu foliju, ali to vreme je potrošeno na testiranje iste. iPhone sa ovom folijom sam 5 dana nosio bez ikakve futrole, u dzepu sa novcem, a nekada i sa ključevima okrenutih ka ekranu. U trenutku kada pišem ovaj tekst na foliji nema ni jedne jedine ogrebotine. Mogu Vam reći da je folija za vreme testiranja jedno 5 dana, prošla sve testove dnevnih uslova. Što se tiče ostalih mogućnosti, folija će takodje spasiti display Vašeg iPhona pri direktnom padu na staklo. Zbog materijala od kog je napravljena pravi amortizaciju, tako da ako padne direktno na staklo veće su šanse da se skrši nešto unutar iPhona nego display.  

Postavljanje na iPhone je slično klasičnom postavljanju folije na ekran, očistite od prašine i od otiska prstiju, izaberete sobu gde nema prašine i postavite foliju tačno po uglovima. Sa ovom folijom nisam imao problema sa postavljanjem. Čak i ako uleti trunka prašine uz foliju dobijate specijalnu lepljivu traku sa kojom vadite prašinu. Što se tiče same folije ne pravi odsjaje, ne muti, i blago ostaju otisci prstiju na njoj. NIJE matirna i zbog toga ima veliki plus kod mene. Folija je 100% prozirna, i ne stvara mirror efekat. Takodje ne diže se ukoliko se koristi futrola ili bumper. Na suncu se ne smanjuje vidljivost. 

Takođe hoću da napomenem, da se folija zbog izuzetne tankoće skoro i ne vidi na iPhonu. Kao dokaz prilažemo par slika iz raznih uglova, i nadamo se da ćete uspeti da vidite kako fantastično naleže na uređaj.

 

 Prednosti:

  • Može da izdrži veliki pritisak,
  • ne grebe se,
  • ne pravi odsjaje,
  • i nije matirana.

Mane:

  • Deo kod home buttona je malo deblji pa se oseti razlika pri prelasku sa home buttona na ekran.

Ocena:

    

Preporučujem foliju svima koji bi hteli da sačuvaju svoj iPhone. Umesto bacanja para na razne folije od 300 dinara svaki mesec,  na buvljaku, kod servisera ili sl, bolje je investirati jednom i biti miran. Folija RhinoShield je jedna od boljih folija koje sam koristio ako ne i najbolja, bolje se pokazala od Moshi iVisor XT koju koristim na iPadu...

Folija se može poručiti na sledećem linku. Naravno ako imate nekih poteškoća oko poručivanja, kontaktirajte nas na mail, i pomoćićemo vam oko poručivanja. 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It

 

O Autoru...


JovanJovan Lukić,
mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)