A1300 punjači mogu da se zamene za A1400 i kod nas!

A1300-A1400
Informacije koje smo dobili odnose se na servis Macola, za ostale nismo sigurni.
Od jutros počinje zamena problematičnih punjača i kod nas, zamena se radi free u Macola servisu, i od prošle nedelje šalju A1400 i za prodavnicu, tj maloprodajne objekte. Trenutno svi punjači 5W rasprodati, kažu u Macoli.
Što se samog problema tiče evo preciznije informacije:
Apple u dokumentu od danas, 16.06.2014. u servisnom sistemu kaže da se A1300 pri višečasovnom ispravljanju "nemirne" struje zagreje i do 57C stepeni, što može napraviti opekotine kod korisnika ukoliko ih drži u ruci duže od 40 sekundi.
Informacija dalje glasi, poslati su Apple punjači ovlaštenim serviserima da imaju na stanju, dakle zamena se vrši na licu mesta bez čekanja! Ova akcija važi za sve telefone do modela iPhone 5. I pojedinačni punjači su takođe u programu, dakle svako ko ima punjač koji odgovara dobiće novi.
Za više informacija možete kontaktirati www.macola.rs/servis
 
 
Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 
DiggStumbleuponGoogle BookmarksRedditRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...


GoranGoran
je postao zaljubljenik Apple iUređaja 2007 kupovinom iPhona prve generacije. Od tada redovno prati sva dešavanja vezana za Apple, kao i to da nije propustio ni jednu verziju iPhona (stiže nova generacija). Jedan je od osnivača bloga ajfon.rs 2009 godine a od 2011 vlasnik (urednik) istog. Šta radi u slobodno vreme? Uživa u Apple iUređajima. :)