Recenzija: Moshi iGlaze Luxe za iPhone 6/6s (review)

Moshi iGlaze Luxe

Pošto su prošli praznici i slavlja, te smo se malo odmorili, spremili smo test najnovijeg proizvoda iz Moshi kompanije.

Reč je o aluminijumskom ram - kućištu (bumper), sa prozirnom plastičnom pozadinom. Iz Moshi kompanije nisu štedeli na materijalu, što dokazuje korišćenje aluminijuma koji se koristi za izradu aviona i ostalih vazduhoplova. Takodje što se tiče zaštite dovoljno je reći da imaju Vojni sertifikat MIL-STD-810G.

Da se vratimo na opis iGlaze-a; Sastoji se iz tri dela: Aluminijumski ram, Gumeni ram koji se postavlja izmedju iPhone-a i iGlaze-a i Akrilne prozirne plastične pozadine. Iako deluje komplikovano da se postavi na telefon, zapravo je dosta jednostavno u tri poteza se postavlja na telefon: prvo se plastični deo postavi unutar gumenog dela, zatim se telefon stavi unutar gume, i onda se sa gumom telefon ubaci unutar rama. Osećaj u ruci je fenomenalan, zadržava dizajn samog iPhone-a ali i prilično čuva isti. Nije glomazna, a nije ni teška - već sasvim suprotno. Moram napomenuti da je ovo jedina Aluminijumska bumper futrola koja ne smanjuje i ne remeti signal na iPhone.

View post on imgur.com

Postoje 4 boje: Satin gold, Alloy orange, Rose pink i Titanium gray.

Ocena:

Prednosti:

- kvalitet izrade,

- zaštita,

- dizajn,

- minimalizam,

- osećaj u ruci.

Mane:

- osim cene koja je malo viša nismo uspeli da nadjemo nijednu manu.

Cena: 44.95$

Proizvod se može kupiti na zvaničnim web shopu: www.moshi.com/iglaze-luxe-for-iphone-6 , a očekuje se i kod naših Apple Resellera (kada stigne i gde, obavestićemo vas).

  

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest
Pin It
O Autoru...


Jovan

Jovan Lukić, mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)