Moshi SenseCover za iPhone 6 / 6s Plus

Moshi

Ukoliko pratite naše recenzije dodatne opreme primetićete da smo dosta radili recenzije Moshi proizvoda. Razlog je jednostavan - a to je da su Moshi dodaci za iPhone najbolji na tržištu, istina je da su malo skuplji, ali za vrhunske uređaje normalno je da idu vrhunski dodaci.

Za ovu recenziju dodatne opreme smo spremili: Moshi SenseCover za iPhone 6 / 6s Plus.

Kao prvo hteo bih da kažem da je ovo jedna od kvalitetnijih Flip Case futrolica koje sam koristio, ako ne i najkvalitetnija.

Zašto? - Prva stvar koja se zapazi je materijal od koje je izrađena, on garantuje izdržljivost, pa samim tim i ako dođe do pada telefon ostaje zaštićen 100%. 

Zatim ono po čemu nosi naziv SenseCover jeste deo osetljiv na dodir sa prednje strane, koji dosta lepo funkcioniše u kombinaciji sa prozorčićem. Na primer kada Vas neko pozove, možete videti ko zove i odmah da se javite bez otvaranja futrole. Takođe može da se isključi alarm, i proveri tačno vreme bez otvaranja. I sve to uz pomoć magneta koji osigurava da se futrola neće otvoriti u džepu ili u krajnjem slučaju pri padu. Pohvalio bih i unutrašnjost futrole koja je izradjena od mikrofibera da ne bi grebala telefon. Spoljne stranice su izradjene od gume da bi u slučaju pada ublažila udarac.

Preporuka:

Preporučujem ovu futrolu osobama sa stilom, koji bi zaštitili svoj telefon u prelepo dizajniranoj Flip Case futroli. Zaštita je garantovana, a ostalo je stvar ukusa naravno! Ova futrolica stiže u 3 boje (Steel Black, Rose Pink, Sahara Beige). Takođe vrlo dobro pristaje uz Moshi iVisor Glass staklo-foliju koju ćemo detaljnije opisati u sledećoj recenziji!

Prednosti:

zaštita u 360 stepeni,

pregled tačnog vremena,

datuma,

pozivaoca bez otvaranja futrole,

kvalitetni materijali.

Mane:

nema.

Ocena:

starstarstarstarpola

Cena: 49.95$

Link: http://www.moshi.com/sensecover-for-iphone-6-plus#black

 

 

Dopada ti se članak? Lajkuj ga ili ga podeli sa prijateljima! 

DiggGoogle BookmarksRedditLinkedinRSS FeedPinterest Pin It
O Autoru...


Jovan

Jovan Lukić, mlad i perspektivan. Interesovanje za Apple uredjaje traje već 3 godine, od kako je postao vlasnik iPod toucha, shvatio je da pored kvaliteta Apple uredjaji poseduju i performanse. Voli da customizuje svoje iUredjaje, kako sa softverske tako i sa druge strane, vidljive spolja....Na ovaj sajt je došao sa namerom da svoje znanje podeli sa drugima. :)